Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) ondersteunende processen

Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) ondersteunende processen

Teamleiders en medewerkers van Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) speelden het simulatiespel LO-Game tijdens de bijeenkomst voor ondersteunende processen.

LE-Network verzorgde voor 110 medewerkers van Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland in vier groepen gelijktijdig het simulatiespel LO-Game op 19 Januari 2015.

Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) organiseerde bij Fort Bronsbergen op 19 januari een bijeenkomst voor ondersteunende processen. Ter ondersteuning van de doelstellingen van deze bijeenkomst verzorgde LE-Network vier gelijktijdige simulatiespelen, zodat deelnemers elkaar beter leerden kennen en inzicht krijgen in processen.

Spelleiders LE-Network verzorgden vier spelsimulaties LO-Game. Het simulatiespel geeft medewerkers, teamleden, coördinatoren en manager de gelegenheid om bedrijfsprocessen beter op elkaar af te stemmen. Door de veranderingen in de organisatie van VNOG is het belangrijk dat mensen in de organisatie beter hun activiteiten op elkaar afstemmen.

LO-Game geeft inzicht om processen goed te laten verlopen, doordat ze de organisatie niet alleen vanuit hun eigen standpunt blijven bekijken. Dit ter stimulering van de reorganisatie binnen VNOG. De LO-Game spelsimulatie plaatst deelnemers in een dynamische en veilige omgeving die uitdaagt om ondernemendheid te tonen en te leren van eigen gedrag.

Wat?

LO-Game Logistiek Management simulatiespel.

Wie?

Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland,
Europaweg 79,
7336 AK, Apeldoorn
Nederland

Waarom?

Een bijeenkomst voor ondersteunende processen.

Wanneer?

Maandag 19 Januari, 2015.

Fotogallerij

2017-07-11T10:13:46+00:0019-1-2015|Simulatiespellen|