Menu Sluiten

Samenwerking met SamenZwoegen

SamenZwoegen realiseerde de vernieuwing van de gedragsstijlscans in korte tijd

De gedragsstijlscan LE-Behaviour was sterk verouderd en functioneerde  niet meer optimaal. Met Victor Nizeyimena van SamenZwoegen B.V  heeft de samenwerking geleid tot updaten en vernieuwen van de functionaliteiten.

SamenZwoegen B.V werkt inmiddels  samen met LE-Network aan innovatieve oplossingen voor meerdere producten van LE-Network omtrent het ICT gebied. De software voor de nieuwe gedragsstijlscans zijn in korte tijd door Victor gerealiseerd.  In de update van de gedragsstijlscan software LE-Behavior zijn nieuwe features toegevoegd  en zijn bestaande features zijn verbeterd.  Daarna heeft de samenwerking geleid tot nieuwe testen op het gebied van conflictbenadering.  De geheel nieuwe conflictstijl scan LE-Conflict levert individuele  scan-resultaten en groepsresultaten  over hoe individuen omgaan met conflicten.

Zowel de gedragsstijlscans als de conflictstijlscans zijn voorzien van een geheel nieuw design. De websites zeer gebruiksvriendelijk gemaakt. Uiteraard zijn de nieuwe systemen nu ook AVG proof en is de beveiliging aangescherpt naar de eisen van de huidige tijd.
De testmethodiek van deze beide gedragsstijlscans wordt ook toegepast voor de ontwikkeling van nieuwe  software: de leiderschapsstijlscan en de leerconceptenscan.

Vernieuwingen aan de LEARN Games ICT ondersteuning

Naast deze gedragsstijlscan software projecten heeft de samenwerking zich ook uitgebreid met een andere partner van LE-Network: Martin Schoonbeek om de QR Code applicaties voor de spelsimulaties  te ontwikkelen voor zowel Android en IOS.

Martin Schoonbeek ontwikkelde al eerder een mooi concept voor de toepassing van de QR codes in de LEARN Games aan maar deze was alleen voor Android apparaten beschikbaar.  Met de hulp van SamenZwoegen en Martin Schoonbeek wil LE-Network ook het gebruik van Smartphones ter ondersteuning van de rollen-spelsimulaties naar een nieuw niveau brengen.
Met de QR code applicatie wordt het namelijk mogelijk dat de spelsimulaties allerlei nieuwe functionaliteiten gaan krijgen. Voorbeelden daarvan zijn:

  • individuele en collectieve toetsing,
  • verificatie dan wel falsificatie van delen van economische theorie op het gebied van ondernemerschap
    • bijvoorbeeld: koppeling van externe informatie aan het opereren in de spelsimulatie (gedragsstijl en handelen), etc.
  • Maar ook zaken die we pas na het inzetten van deze nieuwe ontwikkelingen zullen weten.

Nieuw IT Team

Met de samenwerking van Victor, Martin Schoonbeek en Charlene de Vries is het IT team van LE-Network actiever dan ooit! Onder leiding van Henk Roelofs wordt er dan ook volop gewerkt aan verbeteringen van bestaande producten en ontwikkeling van nieuwe producten. Op het gebied van ICT maakt LE-Network nu enorme sprongen vooruit dankzij deze samenwerkingsverbanden en daar zijn we erg blij mee!

%d bloggers liken dit: