Project Description

Wat is het onderwijsprogramma Russische Basisvocabulaire?

Russisch leren met behulp van LE-Voculearn en LA-Game op europees CEF A1 Niveau

Tijdens de talen simulatiespel ‘LA-Game’ wordt op een snelle en speelse manier een basisvocabulaire van circa 20 woorden geleerd. Gedurende het spel mogen de deelnemers uitsluitend in de vreemde taal, zoals Russisch, spreken. Daarnaast worden tijdens de LA-Game spelsimulatie alle zintuigen geprikkeld om leerervaringen te versterken. Men proeft, ruikt, ziet, hoort en voelt de betreffende cultuur.

Dit gebeurt door tijdens de spelsimulaties allerlei (neven)activiteiten te organiseren die alle 5 zintuigen activeren, hierdoor stimuleren we het onthouden en het ondersteunen het leerproces. (“Referentie-creatie” noemen we dit).
Door het activeren van je zintuigen heb je zo veel ervaringen met de taal, als mogelijk. Je ervaart, voelt, proeft, ruikt, hoort en ziet als het ware de vreemde taal. En dat werkt. Het is de impactvolste leermethode.

Het leren van Russische woorden wordt digitaal ondersteund met het slimme idioom leerprogramma LE-VocuLearn. Die de kracht van de herhaling benut. Het programma LE-VocuLearn biedt de gebruiker de mogelijkheid om op een systematische manier een grote hoeveelheid Russiche woorden te leren.

Gezamenlijk geven deze twee producten een onderwijsprogramma die het mogelijk maakt spelenderwijs Russisch te leren in 5 lessen van ca. 2 lesuren.

Probeer het zelf!
Afbeelding van produkt doosje

Wie kan het onderwijsprogramma Russische basisvocabulaire gebruiken?

Diverse opleidingsniveaus zoals voor VWO+ en voor het HBO als introductie van deze vreemde taal

Produktbeschrijving

Waarom het onderwijsprogramma  Russische basisvocabulaire gebruiken?

Kennismaken met de Russische cultuur en een basisvocabulaire Russisch leren.

Russische volksdans
  • basisvocabulaire van circa 20 woorden betreffende taal
  • CEF A1 Europees niveau
  • Kennismaking met de desbetreffende bijbehorende cultuur

Wat ik erg waardevol vond, was dat de module Russisch meer omvatte dan alleen de taal. De leerlingen kregen ook echt iets mee van het land en de Russische cultuur.

Annette Zoetelief, Hondsrug College

Contact

Als u interesse heeft in dit product kunt u een offerte aanvragen op de contact pagina of voor overige vragen hieronder contact met ons aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op met mij

Hoe wilt u gecontacteerd worden?


Vull hier een geldig email adres in
Als u gebelt wilt worden voer dan uw tel nr hier in

Ook verkrijgbaar in: Engels