Licenties

“Doe het spelenderwijs zelf”

Banner Produkt Doosjes

Zelf de spelsimulaties van LE-Network inzetten

Voor scholen en andere organisaties die liever de spelsimulaties, workshops, leersoftware & onderwijsprogramma’s zélf willen regelen, dan kan dat. Bijvoorbeeld door een licentie van de spelsimulaties aan te schaffen. Zodat ze op elk gewenst moment de spelsimulatie in kunnen zetten in hun onderwijsprocessen of anderszins te gebruiken. Hetzelfde geldt voor de gedragsstijlscans van LE-Behaviour, ook die kunnen in licentie worden aangeschaft zodat ze gebruikt kunnen worden als men dat zélf wil.
Bij de aanschaf van onze licenties ontvangt u alles wat u nodig bent om dit te bewerkstelligen. Zo ontvangt u bij de spelsimulaties een compleet pakket met o.a.

  • Een handleiding met uitgebreide instructies hoe u zelf de simulatie spellen kunt inzetten.
  • In de handleiding diverse (reflectie)opdrachten om de impact van leerprocessen verder te versterken
  • Spelmateriaal (rollen kaarten & voldoende LEGO van de juiste kleuren)
  • Eventueel is het mogelijk support op locatie door LE-Network te krijgen

Naast volledige aanschaf, is er ook de mogelijkheid tot in bruikleen van het materiaal, bijvoorbeeld over een periode van 3 jaar. Dat gebeurt veelal uit kostenoverwegingen en om updates te krijgen van de vernieuwingen en verbeteringen door LE-Network.
Vanuit de missie en visie van LE-Network zoeken we steeds naar een betaalbare oplossing.

Waarom zou u een licentie aanschaffen?

Natuurlijk is het een stuk goedkoper als U zelf de spelsimulaties regelt. Zeker als u dat vaker doet. Dat bespaart immers veel kosten. Reiskosten, de externe kosten van spelleiding en spelbegeleiding bijvoorbeeld. Wel staan daar de licentiekosten tegenover voor het spelmateriaal, dat bijvoorbeeld voor een periode van 3 jaar in bruikleen kan worden verkregen.

Verkrijgbare Licenties van LE-Network

Aanvragen!

Neem contact op met mij

Hoe wilt u gecontacteerd worden?


Vull hier een geldig email adres in
Als u gebelt wilt worden voer dan uw tel nr hier in

Ook verkrijgbaar in: Engels