Project Description

Wat is Chinees CEF A1 Niveau?

Onderwijsprogramma om europees basisniveau Chinees te leren met LA-Game

Het lespakket Chinees is een reeks van workshops en lessen, waarbij de deelnemers worden voorbereid voor de deelname aan LA-Game Chinees aan het eind van deze reeks. De inhoud van het lespakket is afhankelijk van het niveau van de deelnemers en het budget. Wij hebben dit lespakket zowel voor basisscholen als voor universiteiten. De meeste lespakketten bestaan uit 6 – 10 workshops of lessen, waarbij elk daarvan gemiddeld 1 ½ uur duurt (met een kleine pauze halverwege).

In het lespakket Chinees is daarmee –gebaseerd op onze ervaringen- enige voorbereiding voor LA-Game toegevoegd, om de effectiviteit van het spelen van LA-Game te verbeteren.

Zoals bekend, leren deelnemers in de talen game ‘LA-Game’ op een snelle en speelse manier, zonder boeken, een basisvocabulaire van circa 20 woorden. Tijdens het spel mogen de deelnemers uitsluitend Chinees spreken (bij de andere lespakketten is dat Hindi, Spaans, Russisch of een andere taal). Daarnaast worden bij het evenement LA-Game alle zintuigen geprikkeld om leerervaringen te versterken. Men proeft, ruikt, ziet, hoort en voelt de betreffende cultuur.
Dit gebeurt door tijdens de spelsimulaties allerlei (neven)activiteiten te organiseren die alle 5 zintuigen activeren, hierdoor stimuleren we het onthouden en het ondersteunen het leerproces. (“Referentie-creatie” noemen we dit). Door het activeren van je zintuigen heb je zo veel ervaringen met de taal, als mogelijk. Je ervaart, voelt, proeft, ruikt, hoort en ziet als het ware de vreemde taal. En dat werkt. Het is de impactvolste leermethode.

 

Downloads
Probeer het zelf!
Afbeelding van produkt doosje

Wie kan het Chinees CEF A1 onderwijsprogramma gebruiken?

Onderwijsinstellingen die een basisvocabulaire Chinees willen leren aan de studenten

Waarom het onderwijsprogramma CEF A1 Chinees gebruiken?

Kennis maken met de chinese cultuur en een basis vocabulaire chinees leren.

  • basisvocabulaire van circa 20 woorden betreffende taal
  • CEF A1 Europees niveau
  • Kennismaking met de desbetreffende bijbehorende cultuur

 

Contact

Als u interesse heeft in dit product kunt u een offerte aanvragen op de contact pagina of voor overige vragen hieronder contact met ons aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op met mij

Hoe wilt u gecontacteerd worden?


Vull hier een geldig email adres in
Als u gebelt wilt worden voer dan uw tel nr hier in

Ook verkrijgbaar in: Engels