Aanbevolen

LE-Game

Ondernemerschap Simulatiespel

In het Ondernemerschap spel ‘LE-Game’ kunnen deelnemers de praktijk van het ondernemen in al zijn aspecten te ervaren, zoals het scheppen van toegevoegde waarde en het voortdurend bloot staan aan concurrentie. Meer informatie vindt u op onze productpagina.

Produktinformatie

LO-Game

Logistiek Management Simulatiespel

In het Logistiek spel ‘LO-Game’ ervaren deelnemers de logistiek en het operations management van bedrijfsprocessen van binnenuit in de productieorganisatie. Meer informatie vindt u op onze productpagina.

Produktinformatie

LE-Behaviour

De gedragstijlscan

Een gedragsstijl scan ‘LE-Behaviour’ , die snel uw gedragsstijl in relatie tot uw omgeving in beeld brengt. Meer informatie vindt u op onze productpagina.

Produktinformatie

LE-Voculearn

Systematisch talen leren

Het programma LE-Voculearn biedt de gebruiker de mogelijkheid om op systematische wijze een grote hoeveelheid taalgegevens te leren.

Produktinformatie

Het assortiment

Onze producten

Overzicht

De duur van een simulatiespel of workshop uit ons assortiment varieert van 45 minuten tot -inclusief pauze- 3 uur.  Zowel het simulatiespel als de workshop kunnen geboekt worden als een afzonderlijk evenement of als onderdeel/onderdelen van een lespakket. (Klik hier voor uitleg lespakketten).

Klik op onderstaande productpagina’s voor meer informatie over het desbetreffende produkt of neem direct contact met ons op om het zelf te proberen!

Contact

Het assortiment

Onze produkten

Contact

Ook verkrijgbaar in: Engels