• Russische Basis Vocabulaire

  Lesprogramma Russische Basisvocabulaire

  CEF A1 met idioom leersoftware en spelsimulatie LA-Game

  Spelenderwijs Russisch leren in 5 lessen van ca. 2 lesuren.

  “Uitermate geschikt voor verrijkingsklassen, want met Russisch komt een leerling niet snel in aanraking. Hiermee wordt hun nieuwsgierigheid gewekt en ze ervaren dat ze onderdeel zijn van een grotere wereld”


  LE-Network heeft een onderwijs programma Russisch ontwikkeld. Leerlingen maken spelenderwijs kennis met basisvocabulaire Russisch met onderstaande lesprogramma.

  Het lesprogramma Russisch is beschikbaar voor diverse opleidingsniveaus zoals voor VWO+ en voor het HBO als introductie van deze vreemde taal. De lessen worden verzorgd door native speakers en het lesprogramma wordt afgesloten met een interactieve spelsimulatie. Spelenderwijs leren kenmerkt dit lesprogramma, aangezien onze spelsimulatie LA-Game de impactvolste leermethode is. Bekijk voor meer informatie het Programma Russische Basisvocabulaire

  LE-VocuLearn

  Het leren van Russische woorden wordt digitaal ondersteund met het slimme idioom leerprogramma LE-VocuLearn. De kracht van de herhaling benut met LE-VocuLearn. Het programma LE-VocuLearn biedt de gebruiker de mogelijkheid om op een systematische manier een grote hoeveelheid Russiche woorden te leren.

  LA-Game

  Tijdens de talen simulatiespel ‘LA-Game’ wordt op een snelle en speelse manier een basisvocabulaire van circa 20 woorden geleerd. Gedurende het spel mogen de deelnemers uitsluitend in de vreemde taal, zoals Russisch, spreken. Daarnaast worden tijdens de LA-Game spelsimulatie alle zintuigen geprikkeld om leerervaringen te versterken. Men proeft, ruikt, ziet, hoort en voelt de betreffende cultuur.

  Dit gebeurt door tijdens de spelsimulaties allerlei (neven)activiteiten te organiseren die alle 5 zintuigen activeren, hierdoor stimuleren we het onthouden en het ondersteunen het leerproces. (“Referentie-creatie” noemen we dit).

  Door het activeren van je zintuigen heb je zo veel ervaringen met de taal, als mogelijk. Je ervaart, voelt, proeft, ruikt, hoort en ziet als het ware de vreemde taal. En dat werkt. Het is de impactvolste leermethode.

  LA-Game idioom leren tijdens Russische lesprogramma basisvocabulaireLA-Game idioom leren tijdens Russische lesprogramma basisvocabulaire

  Referentie

  Wat ik erg waardevol vond, was dat de module Russisch meer omvatte dan alleen de taal. De leerlingen kregen ook echt iets mee van het land en de Russische cultuur.
  Annette Zoetelief, Hondsrug College Emmen
  Annette Zoetelief

  Stel u vraag?

  Verstuur hieronder uw vraag over uw gewenste toepassing van Basisvocabulaire Russisch binnen uw lesprogramma. [contact-form to=’contact@le-network.nl’][contact-field label=’Tel.’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Uw vragen?’ type=’textarea’/][/contact-form]

  Meer weten over andere leerproducten?

  Geïnteresseerd in onze andere spelsimulaties en leersoftware. Vul dan het contactformulier in.

  Vraag meer informatie aan

  Voor onderwijs (instellingen):

  ‘Spelenderwijs’ lespakketten

  Zoekt u naar wat andere leermethoden op het gebied van communicatie en talen? Naar lesmateriaal waar spelenderwijs geleerd kan worden? Naar rollenspelen waar alle deelnemers ook echt meedoen? Plezier hebben en hoog waarderen? Zelf ervaren en ook aangeven dat ze er veel leren?
  Wij leveren de enerverende LA-Game spelsimulaties.
  Daarmee kunnen deelnemers een unieke, educatieve ervaring opdoen. Waar fouten maken positief is voor hun leerproces. In spelsimulaties die duren van ca.1 uur tot 6 uur (bij meerdere varianten achtereen, met pauzes uiteraard).

  Leerervaringen

  • basisvocabulaire van circa 20 woorden betreffende taal
  • CEF A1 Europees niveau
  • Kennismaking met de desbetreffende bijbehorende cultuur
  Facebooktwittergoogle_pluslinkedin