• Partners

  Partners

  LE-Network’s partners stellen zich voor


  Metascop Sales Support Software Logo

  LE-Network maakt al enkele jaren gebruik van de CRM software van MetaScope. De verkoopactiviteiten worden ondersteunt door het beheren van relaties, contactpersonen en acties. De software biedt een standaard management dashboard, zodat grip op verkoop verkregen wordt. Meer informatie vind u op de website van Metascope.

  Zameco Logo

  Zameco ondersteunt ondernemers die activiteiten willen ontwikkelen in Azië. Samen met de ondernemer maken ze een plan om mogelijkheden te verkennen voor zakendoen in dit deel van de wereld. Hierin worden alle aspecten meegenomen, zoals bedrijfseconomische aandachtspunten, culturele aspecten,  financiële zaken en juridische belangen. Meer informatie vind u op de website van Zameco.


  JBMS Training & Support Logo

  JBMS heeft vele jaren ervaring op het gebied van operations management en management competenties. Deze kennis en ervaring wordt gebruikt om organisaties, groepen en individuen te trainen. JBMS is betrokken bij de ontwikkeling van LO-Game als de logistieke- en productie simulatie voor binnen- en buitenland. Lees hier het interview in de Hanze Experience met Bernoud Jonker. Meer informatie vind u op de website van JBMS.

  Bierens van Boven advocaten Logo

  Bierens en Van Boven is een advocatenorganisatie voor betaalbare rechtshulp op hoog niveau. Ze staan ons bij met adviezen en in procedures, treffen waar mogelijk minnelijke regelingen en treden waar nodig op in rechte. Bierens van Boven is onze partner bij het succesvol oplossen van (potentiële) conflicten. Meer informatie vind u op de website van Bierens van Boven advocaten.

  Facebooktwittergoogle_pluslinkedin