• LO-Game Evenementen

  LO-Game 2016-09-13-09-54-29

  De "Supply Chain Management"versie van LO-Game met Hanzehogeschool Groningen

  De “Supply Chain Management”versie van LO-Game met Hanzehogeschool Groningen

  Vandaag speelde Bernoud Jonker de meest complexe versie van LO-Game voor een groep studenten van de Hanzehogeschool. Deze “Supply Chain Management”versie kent een aantal extra rollen.

  ID-College: LO-Game spelsimulatie

  Mijn eerste stagedag van 5:00 tot 17:00 op het ID-College

  ID-College studenten leerden, 25 Augustus 2015, spelenderwijs waar je in de praktijk op moet letten bij productieprocessen, de belangrijkste toegevoegde waarde van LO-Game.

  ABA Leeuwarden LO-Game Leerervaringen

  ABA Leeuwarden studenten ervaren unieke leerervaring met LO-Game

  De studenten van ABA Leeuwarden zijn gevraagd hun “unieke leerervaringen” uit het spelen van LO-Game van 3 juni weer te geven in één of twee ppt-dia’s.

  Alfa-College-Kargo-Transport-en-Logistiek-LO-Game-uitgelicht1

  Logistiek medewerkers en supervisors spelen fanatiek

  Alfa College Kargo is de beste Transport & Logistiek opleiding volgens MBO-keuzegids in 2013, 2014 en 2015. Het logistieke simulatiespel LO-Game van LE-Network is onderdeel van het lesprogramma op 18 februari 2015 van het Alfa College.

  VNOG-1-150

  Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) ondersteunende processen

  LE-Network verzorgde voor 110 medewerkers van Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland in vier groepen gelijktijdig het simulatiespel LO-Game op 19 Januari 2015.

  09102014_Stenden_Hogeschool_Emmen_LO-Game

  Stenden Hogeschool Emmen speelt LO-Game

  Op 9 oktober speelden de deelnemers aan het EFLE congres op de Stenden Hogeschool de LO-Game spelsimulatie.


  Deltion College speelt realistische spelsimulatie logistiek

  Op vrijdag 13 juni verzorgde LE-Network een tweetal spelsimulaties Logistic Operations (LO-Game) op het Deltion College te Zwolle. Voor de opleiding Transport en Logistiek was er een groep VMBO scholieren die met behulp van de spelsimulatie inzicht kregen in het vak Logistiek. Daarna werd voor eerstejaars leerlingen ook een moeilijker spelversie verzorgd om leidinggevende vaardigheden te ervaren.


  Stenden Hogeschool Leeuwarden organiseert DIG-IT

  Voor aankomende studenten die hun profielkeuze al gemaakt hebben en volgend jaar examen doen. Daarvoor organiseerde Stenden Hogeschool Leeuwarden een dag op woensdag 21 mei waarop ze verschillende workshops uit verschillende werkvelden aanboden: DIG-IT. Door de Management Game en Gedragstijlen workshop van LE-Network kregen de studenten een beeld van de inhoud van de opleiding.


  Marchon Eyewear speelt LO-Game

  Marchon Eyewear start het jaar 2014 met een teambuilding middag. In 2013 is het team managers en supervisors versterkt en zijn er diverse operationele veranderingsprocessen doorgevoerd, aldus Logistiek Directeur Guy Kerstens van Marchon Eyewear.

  Facebooktwittergoogle_pluslinkedin