• Evenementen

  20140902-Hanzehogeschool-Kennismakingsdagen-150

  Hanzehogeschool Kennismakingsdagen

  Tijdens de Hanzehogeschool Kennismakingsdagen dinsdag 2 september en woensdag 3 september verzorgde LE-Network 28 workshops voor de studenten van de opleidingen CE en IBL.


  Hogeschool Rotterdam Startweek met LE-Game

  Woensdag 27 augustus verzorgde LE-Network de introductie voor de studenten van de opleiding Logistiek en Technische Vervoerskunde van Hogeschool Rotterdam met LE-Game.


  Stenden Hogeschool: al ondernemend met elkaar kennismaken

  Maandag 25 augustus organiseert Stenden Hogeschool Emmen voor de studiestartdagen het ondernemerschapsspel LE-Game van LE-Network voor de nieuwe studenten ter kennismaking met elkaar en het economie vak.


  Deltion College speelt realistische spelsimulatie logistiek

  Op vrijdag 13 juni verzorgde LE-Network een tweetal spelsimulaties Logistic Operations (LO-Game) op het Deltion College te Zwolle. Voor de opleiding Transport en Logistiek was er een groep VMBO scholieren die met behulp van de spelsimulatie inzicht kregen in het vak Logistiek. Daarna werd voor eerstejaars leerlingen ook een moeilijker spelversie verzorgd om leidinggevende vaardigheden te ervaren.


  Hogeschool Rotterdam startweek met LE-Game

  Bovenop de praktijk. Vrijdagmiddag 6 juni kwamen de aankomende studenten van Logistiek en Technische Vervoerskunde al naar de Hogeschool Rotterdam voor hun startweek. Een deel van het programma stond in het teken van kennismaking met logistiek en economie met het simulatiespel LE-Game.


  Stenden Hogeschool Leeuwarden organiseert DIG-IT

  Voor aankomende studenten die hun profielkeuze al gemaakt hebben en volgend jaar examen doen. Daarvoor organiseerde Stenden Hogeschool Leeuwarden een dag op woensdag 21 mei waarop ze verschillende workshops uit verschillende werkvelden aanboden: DIG-IT. Door de Management Game en Gedragstijlen workshop van LE-Network kregen de studenten een beeld van de inhoud van de opleiding.


  Wat vindt Esdal College van economiespel?

  Maandag 14 april verzorgde LE-Network bij Esdal College (havo | atheneum | gymnasium) een pilot voor de vakken economie, management & organisatie met het economiespel. Leren begrijpen met alle zintuigen en emoties door een simulatiespel.


  Ondernemerschapspel bij ROC van Twente voor filiaalmanagers

  Op maandag 7 april en woensdag 9 april verzorgde LE-Network het ondernemerschapsspel voor studenten van het ROC van Twente die de opleiding filiaalmanager volgen.


  86% van deelnemers ondernemerschapspel krijgt inzicht in profielkeuze

  Door het deelnemen aan het Ondernemerschapspel weet 86% van de deelnemers meer over het beroep wat bij de opleidingen Commerciële Economie en Bedrijfseconomie hoort. Daarom weet ook 80% van leerlingen welk profiel ze moeten kiezen, doordat 75% leert van het simulatiespel en 98,5% ervaart een hoog “doe-gehalte”.


  ROC van Twente - de leerzaamste les van het jaar

  Vandaag – 27 januari 2014 – hebben studenten en docenten van het ROC van Twente in Almelo het ondernemerschapspel LE-Game ervaren. Het spelen van het simulatiespel geeft de leerling vertrouwen in zijn vaardigheden.

  1 2 3 4 5
  Facebooktwittergoogle_pluslinkedin