• Evenementen

  ABA Leeuwarden LO-Game Leerervaringen

  ABA Leeuwarden studenten ervaren unieke leerervaring met LO-Game

  De studenten van ABA Leeuwarden zijn gevraagd hun “unieke leerervaringen” uit het spelen van LO-Game van 3 juni weer te geven in één of twee ppt-dia’s.


  Dig-It Studiekeuze Havo-4 met gedragstijlscan

  LE-Network verzorgde tijdens DIG-It voor de opleidingen ABA en HRM een workshop ter voorbereiding van de studiekeuze door HAVO-4 leerlingen opleidingen. De studiekeuze werd duidelijk door de gedragstijlscan en managementgame.

  Workshop LE-Vision bij Drenthe-College

  Neem de eerste stap naar het CE-Ondernemerschap met LE-Vision

  Neem de eerste stap, laat je je droom niet afnemen! In deze actieve workshop “LE-Vision” worden de dromen van de studenten van Drenthe College op 15 April geconcretiseerd in drie stappen.

  Alfa-College-Kargo-Transport-en-Logistiek-LO-Game-uitgelicht1

  Logistiek medewerkers en supervisors spelen fanatiek

  Alfa College Kargo is de beste Transport & Logistiek opleiding volgens MBO-keuzegids in 2013, 2014 en 2015. Het logistieke simulatiespel LO-Game van LE-Network is onderdeel van het lesprogramma op 18 februari 2015 van het Alfa College.


  Profiel Economie: Dé weg naar het zakenleven

  Tijdens de Profielkeuzedagen 3 Februari tot en met 5 Februari 2015 van Stenden Hogeschool Emmen verzorgde LE-Network 12 ondernemerschap spelsimulaties (LE-Game) in als onderdeel van het profiel Economie.

  VNOG-1-150

  Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) ondersteunende processen

  LE-Network verzorgde voor 110 medewerkers van Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland in vier groepen gelijktijdig het simulatiespel LO-Game op 19 Januari 2015.

  20150114-Stenden-Wegwijsdag-Rick

  LE-Network helpt Stenden Hogeschool bij profielkeuze

  Op woensdag 15 Januari 2015 helpt LE-Network Stenden Hogeschool bij profielkeuze ! Scholieren die in vwo-3 of havo-3 kunnen aan de hand van de Wegwijsdag hun profiel kiezen.

  LE-Network-seminar-CE-Ondernemerschap-bij-Drenthe-College

  Drenthe College seminar CE-Ondernemerschap

  Kan ik mijn eigen talenten ontwikkelen? Dat stond dinsdagavond 9 december centraal tijdens het seminar van Drenthe College en LE-Network. Na een Hollandse maaltijd nam een mix van docenten, ondernemers en studenten deel aan de netwerkbijeenkomst. Tijdens het seminar kwam de theoretische kant van ondernemerschap aan bod en werd de praktische kant door middel twee spelsimulaties ervaren.

  09102014_Stenden_Hogeschool_Emmen_LO-Game

  Stenden Hogeschool Emmen speelt LO-Game

  Op 9 oktober speelden de deelnemers aan het EFLE congres op de Stenden Hogeschool de LO-Game spelsimulatie.

  08102014_LE-Network-gedragstijlen-Drenthe-College-150

  Drenthe College gedragsstijlen workshop

  Op woensdagmiddag 8 Oktober verzorgde LE-Network de interactieve gedragsstijlen workshop voor studenten van de opleiding Recreatie & Toerisme van Drenthe College Emmen.

  1 2 3 4 5
  Facebooktwittergoogle_pluslinkedin