• Evenementen


  Studiedag VMBO-docenten economische vakken

  Op dinsdag 14 juni organiseert de VECON / VBS en het Platform VMBO Economieen Ondernemen een inspirerende,vakgerichte en scholingsgerichte studiedag. Tijdens deze studiedag verzorgd LE-Network tijdens workshopronde 2 en 3 het LE-Game ondernemerschapspel.

  Hondsrug College: Gamma dag met LE-Game

  Gamma dag bij Hondsrug College met LE-Game

  Op 17 Februari verzorgde LE-Network een 4 tal ondernemerschap spelsimulaties voor 100 studenten bij het Hondsrug College te Emmen.

  Bonaventure College: Dag van de ondernemer met LE-Game

  Dag van de Ondernemer op het Bonaventura College

  LE-Network verzorgde op 2 Februari een workshop van 2,5 uur op het Bonaventura College met het ondernemerschapspel LE-Game om de studenten kennis te laten maken met ondernemerschap.

  Stenden Hogeschool logo

  Profielkeuzedagen Stenden Hogeschool Emmen met LE-Game

  Dinsdag 26 Januari 2016 gaan de profielkeuze dagen van Stenden Hogeschool in Emmen weer van start. Ook dit jaar is LE-Network daarbij aanwezig en organiseert meerdere workshops en simulatiespellen om het kennismaken met ondernemerschap nog leuker te maken!

  Stenden Hogeschool : Wegwijsdag 2016 met LE-Game

  Wegwijsdag 2016 Stenden Hogeschool Leeuwarden met LE-Game

  LE-Network verzorgde meerdere workshops tijdens de Wegwijsdag 2016 op Stenden Hogeschool voor de opleiding Internationale Marketing. 78 Scholieren volgenden 4 workshops van LE-Network in de vorm van een ondernemerschap spelsimulatie waarin deelnemers worden uitgedaagd om te ondernemen door hun producten te verkopen in een netwerk van deelnemers.

  Bonaventure College: Dag van de ondernemer 2015 met LE-Game

  Bona Business School onderneemt in de klas

  Door de kennismaking met de ondernemerschap spelsimulatie heeft de Bona Business School een stap gezet om LE-Game op te nemen hun lesprogramma.

  Hanze Hogeschool : Kennismakingsdagen 2015 met LE-Game

  Hanzehogeschool studenten ervaren nieuwe manier van leren

  Tijdens de Kennismakingsdagen, 2 en 3 September 2015, konden studenten van de Hanzehogeschool in Groningen de nieuwe manier van leren ervaren tijdens de LE-Network workshops.

  ID-College: LO-Game spelsimulatie

  Mijn eerste stagedag van 5:00 tot 17:00 op het ID-College

  ID-College studenten leerden, 25 Augustus 2015, spelenderwijs waar je in de praktijk op moet letten bij productieprocessen, de belangrijkste toegevoegde waarde van LO-Game.

  20150627-LE-Game-Bedrijfsworkshop-SHV

  Zoek je ondernemersgeest in je organisatie?

  Het effect van de spelsimulatie “LE-Game” is dat talenten met ondernemerschapvaardigheden worden ontdekt. Voor een groep van internationale jongen van een familiebedrijf verzorgde LE-Network haar spelsimulatie om elkaar beter te leren kennen.


  Ondernemerschap spelsimulatie leuk en competitief

  Studenten van het Deltion College beoordelen de LE-Game spelsimulatie met een 8. Deze vorm van praktijkles is volgens hun veel beter dan gewoon onderwijs.

  1 2 3 4 5
  Facebooktwittergoogle_pluslinkedin