• Evenementen

  Nassau College speelt LE-Game voor M&O en Economie

  Nassau College zet LE-Game in voor M&O en Economie

  Een primeur voor Nassau College Assen. Op donderdag 6 april 2017 namen 125 leerlingen van Havo 4 deel aan vier ondernemerschap spelsimulaties voor het examenprogramma van M&O en Economie


  VECON Studiedag

  Ondernemerschapspel van LE-Network te Emmen tijdens de VECON Studiedag voor 270 economie leraren op woensdag 22 maart 2017.


  Profielkeuzedagen Stenden Hogeschool 2017

  De ProfielKeuzeDagen voor HAVO 3 leerlingen zitten erop! In 3 dagen tijd hebben meer dan 250 leerlingen de economie ervaren. Ze maakte kennis met economie door het spelen van het ondernemerschapspel tijdens de Profielkeuzedagen op Stenden Hogeschool te Em


  WegWijsDag 2017

  Om een beetje wegwijs te worden in de vele beroepen en profielen, organiseerde Stenden Hogeschool de WegWijsDag. Op 18 januari 2017 verzorgde LE-Network twee workshops voor de WegWijsDag voor Havo-3 leerlingen voor de opleidingen IABA en HRM.


  Gastcollege "beter leren door simuleren" voor HAN Nijmegen economie docenten

  Op uitnodiging van Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) verzorgde LE-Network een gastcollege, waarin het simulatiespel als impactvolste leermethode centraal staat. Daarnaast werd de vereenvoudigde ondernemerschap spelsimulatie voor HAVO, VMBO en MBO getest. Daaruit blijkt dat extrovert gedrag loont.


  VECON Business School enthousiast over LE-Game

  Tijdens de netwerkbijeenkomst van VECON Business School verzorgde LE-Network de workshop LE-Game. Deelnemende docenten waren enthousiast over het effect van het ondernemerschap simulatiespel. Hoe vonden jullie het spel? 20 Handen van 20 docenten gingen in de lucht.


  Erasmus Universiteit speelt LE-Game

  Op donderdag 22 september toog LE-Network naar de Erasmus Universiteit om voor 60 studenten van de master ‘cultural economy and entrepreneurship’ van de Erasmus School of Media, Culture and Communication, departement Arts and Culture Studies 2 ondernemerschap spelsimulaties te verzorgen.

  LO-Game 2016-09-13-09-54-29

  De "Supply Chain Management"versie van LO-Game met Hanzehogeschool Groningen

  De “Supply Chain Management”versie van LO-Game met Hanzehogeschool Groningen Vandaag speelde Bernoud Jonker de meest complexe versie van LO-Game voor een groep studenten van de Hanzehogeschool. Deze “Supply Chain Management”versie kent een aantal extra rollen.


  Record aantal workshops bij Hanzehogeschool

  LE-Network verzorgt deze week een record aantal workshops bij de Hanzehogeschool Groningen. Namelijk: 32 workshops voor 15 klassen met 13 spelleiders in 2 dagen.


  Terugblik Studiedag VMBO-docenten

  Op dinsdag 14 juni organiseert de VECON / VBS en het Platform VMBO Economieen Ondernemen een inspirerende,vakgerichte en scholingsgerichte studiedag. Tijdens deze studiedag verzorgd LE-Network tijdens workshopronde 2 en 3 het LE-Game ondernemerschapspel.

  1 2 3 4 5
  Facebooktwittergoogle_pluslinkedin