• Nassau College zet LE-Game in voor M&O en Economie

  Nassau College zet LE-Game in voor M&O en Economie

  Een primeur voor Nassau College Assen. Op donderdag 6 april 2017 namen 125 leerlingen van Havo 4 deel aan vier ondernemerschap spelsimulaties. De spelrondes werden volledig door de M&O en Economie docenten verzorgd. De presentatie en spelbegeleiding werd aan de hand van een korte training in eigen beheer uitgevoerd en LE-Network verzorgde de materialen.

  “Wij zetten het ondernemerschapspel in voor M&O en Economie, omdat M&O grondig wordt herzien. Er komt meer aandacht voor ondernemerschap en financiële redzaamheid in de nieuwe invulling van M&O vanaf het schooljaar 2018-2019“, aldus Astrid Scholtens, docent M&O van Nassau College Assen.

  De Havo 4 leerlingen kregen het ondernemerschapspel aangeboden in het kader van M&O en Economie. Mede doordat de leerlingen op een registratieformulier hun verkopen en inkopen moesten bijhouden en na afloop hun eindresultaat moesten uitrekenen op een winstformulier wordt deelname aan het ondernemerschapspel geborgd. Al met al een geslaagde dag met vier spelsessies van gemiddeld 30 deelnemers.

  Fotogallerij

  Meer foto’s van dit evenement vind u hier.

  Wat?

  LE-Game, ondernemerschapspel.

  Wie?

  Leerlingen van Nassau College.

  Waarom?

  Kennismaken met ondernemerschap.

  Wanneer?

  Donderdag 7 April, 2017.

  Nassau College speelt LE-Game voor M&O en Economie

  Nassau College
  Mr Groen van Prinsterlaan 98,
  9402 KG, Assen


  donderdag 6 april, 2017

  8:15 - 15:45

  Facebooktwittergoogle_pluslinkedin