• Licenties

  Licenties

  Zelf de spelsimulaties van LE-Network inzetten

  “Doe het spelenderwijs zelf”

  BannerDoosjes

  Als scholen en andere organisaties die liever de spelsimulaties, workshops & onderwijsprogramma’s zélf willen regelen, dan kan dat. Bijvoorbeeld door een licentie van de spelsimulaties aan te schaffen. Zodat ze op elk gewenst moment de spelsimulatie in kunnen zetten in hun onderwijsprocessen of anderszins te gebruiken. Hetzelfde geldt voor de gedragsstijlscans van LE-Behaviour, ook die kunnen in licentie worden aangeschaft zodat ze gebruikt kunnen worden als men dat zélf wil.
  Bij de aanschaf van onze licenties ontvangt u alles wat u nodig bent om dit te bewerkstelligen. Zo ontvangt u bij de spelsimulaties een compleet pakket met o.a.

  • Een handleiding met uitgebreide instructies hoe u zelf de simulatie spellen kunt inzetten.
  • In de handleiding diverse (reflectie)opdrachten om de impact van leerprocessen verder te versterken
  • Spelmateriaal (rollen kaarten & voldoende LEGO van de juiste kleuren)
  • Eventueel is het mogelijk support op locatie door LE-Network te krijgen

  Naast volledige aanschaf, is er ook de mogelijkheid tot in bruikleen van het materiaal, bijvoorbeeld over een periode van 3 jaar. Dat gebeurt veelal uit kostenoverwegingen en om updates te krijgen van de vernieuwingen en verbeteringen door LE-Network.
  Vanuit de missie en visie van LE-Network zoeken we steeds naar een betaalbare oplossing.

  Ervaar het zelf!

  Voor onderwijs (instellingen):Voor bedrijven en organisaties:

  Spelenderwijs lesmateriaal

  Met de licenties van LE-Network kunt ook u de enerverende spelsimulaties van LE-Network zélf inzetten. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u alles wat daartoe benodigd is.
  Zoekt u naar innovatieve leermethoden op het gebied van ondernemerschap, logistiek of vreemde talen? Naar lesmateriaal waar spelenderwijs geleerd kan worden? Naar rollenspelen waar alle deelnemers ook echt meedoen? Plezier hebben en hoog waarderen? Zelf ervaren en ook aangeven dat ze er veel leren?
  Schaf dan één van onze licenties aan voor onze spelsimulaties om de impact-volste leermethode ook bij u in het onderwijs in te zetten.

  Als evenement

  Met de licenties van LE-Network kunt ook u de enerverende spelsimulaties van LE-Network zélf inzetten. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u alles wat daartoe benodigd is.
  Dus zoekt u een evenement waarbij uw medewerkers of teamleden leren ondernemender te worden? Qua gedrag en handelen? Beter inzicht in logistieke bedrijfsprocessen krijgen? Of eventueel een vreemde taal willen leren? Waar ze eigen persoonlijke netwerken ontwikkelen?
  Schaf dan één van onze licenties aan voor onze spelsimulaties om de impact-volste leermethode ook bij u in het bedrijf in te zetten.

  Waarom zou u een Licentie aanschaffen?

  Natuurlijk is het een stuk goedkoper als U zelf de spelsimulaties regelt. Zeker als u dat vaker doet. Dat bespaart immers veel kosten. Reiskosten, de externe kosten van spelleiding en spelbegeleiding bijvoorbeeld. Wel staan daar de licentiekosten tegenover voor het spelmateriaal, dat bijvoorbeeld voor een periode van 3 jaar in bruikleen kan worden verkregen.

  Verkrijgbare Licenties van LE-Network

  LE-Network biedt de volgende licenties aan:
  Licentieovereenkomst-LE-Games
  Licentieovereenkomst-LE-Behaviour

  Facebooktwittergoogle_pluslinkedin